Hazır Site (Köy – Dernek ve Firmalar için)

Bu konu ile ilgili sorun ve problemlerinizi Github üzerinde belirtiniz.

Uzun süredir üstünde çalıştığım bir projeydi. Bitireli yaklaşık olarak 2 ay oluyor. Scripti ücretsiz olarak dağıtma kararı aldım. Ancak site ile ilgili destek VERMEYECEĞİM. Sadece GitHub üzerinden sınırlı destek verebilirim. O da müsait olduğum zamanlarda olur büyük ihtimal. Dosyalar da GitHub üzerine eklendi. Aşağıdaki linkten adrese gidip indirebilirsiniz. Kısa zaman içerisinde yükleme ve kurulum videoları hazırlayıp burada yayınlayacağım.

Hazır Köy Dernek ve Firma Sitesi Özellikleri:

• Sınırsız Sayfa Ekleme
  • Sınırsız Haber Ekleme
  • Manşet şeklinde haberlerin gösterilmesi
  • Ziyaretçi Defteri
  • Ziyaretçi Defterinde Otomatik ya da Onaya bağlı giriş ekleme
  • Gelişmiş kullanıcı logu tutabilme
  • Fotoğraf Galerisi – Facebook Üzerinde Fotoğrafları Barındırma
  • Video Galerisi – Youtube Üzerinde Videoları Barındırma
  • Fotoğraf ve Video Galerilerinin Facebook ve Youtube üzerinde barındırılmalarından dolayı yüksek sunucu gereksinimleri istememsi
  • Hava Durumu modülü
  • Namaz Vakitleri Modülü
  • Facebook ile üye girişi yapabilme ve kısıtlı alanlara ulaşabilme
  • CodeIgniter ile sağlam alt yapı
  • Arama Motorları ile uyumlu (SEO)
  • Kolay Tema Değiştirme ve Oluşturma

Ücret:
Ücretsiz.

Şartlar:

• Dosyaları sadece bana bildirilen sunucu üzerinde çalıştırabilirsiniz! İstediğiniz yerde çalıştırın.
  • Eğer bir webmaster iseniz ve bu sistemi kullanacaksanız kesinlikle bu scripten ücret alamazsınız.
  • Lisans şartlarını kesinlikle ortadan kaldıracak düzenleme yapamazsınız.
  • Dosyaları 3. kişilerle paylaşamazsınız.
  • Yazılımdan kaynaklanabilecek problemlerden dolayı beni sorumlu tutamazsınız.

Era Hazır Sitem

Demo:
Derenti Köyü – http://www.derenti.com

Yönetim Paneli Ekran Görüntüleri:

9Yorumlar

1. derviscelik   •  

hocam eger yanilmiyorsam bunun footer – header dosyaları yok bu eksikliten dolayıda calişmayabilir

• Erdem Arslan   •     Yazar

Derviş bey, dosyaları son yüklediğimde gayet güzel çalışıyordu. Ayrıca bu konuda destek veremeyeceğimi daha önce de belirtmiştim. Eğer script üzerinde problemler varsa lütfen github üzerinden belirtiniz. Benden başka ilgilenenler de problemlerinizi çözebilir. Kolay gelsin.

2. derviscelik   •  

siteyi kurdum fakat bir hata var onu cözemedim

Cache directory /home/u774824400/public_html/application/cache/ must be writable

bu sekil yaziyor

FTP üzerinden application/cache klasörüne yazma izinleri veriniz. Chmod 755 olmalı. Google üzerinden yazma izinleri nasıl değiştirilir diye aratabilirsiniz.

• derviscelik   •  

malesef hocam yine olmadı
        Cache directory /home/u774824400/public_html/application/cache/ must be writable
        777 de denedim olmadı

3. Murat   •  

Selam çok güzel olmuş nasıl temin edebiliriz Teşekkürler…

Dosyaları github üzerine ekledim. İndirme adresini yazı üzerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkürler.

4. okan çelik   •  

Merhaba script çok güzel gözüküyor , nasıl temin edebilir. mail adresime bilgi verebilir misiniz.?

Okan bey,
      biraz geç oldu sanırım ama scripti github üzerine ekledim. Dosyaları indirip kullanabilirsiniz.

Yorumlama kapalıdır.